Euroscoop Schiedam ijsprinsessen familiedag

Euroscoop Schiedam | Gratis IJsprinsessen familiedag

Euroscoop Schiedam, mooie aanwinst

De Euroscoop Schiedam blijft een mooie aanwinst. Eindelijk meer leven in de “Jeneverbrouwerij” en dat is precies wat Schiedam nodig heeft. Voor de ingang van de Euroscoop bevindt zich een groot buitenplein waar regelmatig geweldige events worden georganiseerd. En heel fijn dat ze altijd gratis te bezoeken zijn. Heb jij een dochter, nichtje, zusje of misschien wel neefje die van prinsessen houdt dan moet je zondag 3 november op de kalender zetten.

Euroscoop Schiedam ijsprinsessen familiedag

IJsprinsessen familiedag bij Euroscoop Schiedam

Vanaf 12.00 uur tot en met 17.00 uur gaat het een gezellige middag worden met veel glitter, glamour en ijsprinsessen. Geniet van een geweldige show van Anna, Elsa en Olaf en achteraf een meet & greet met jouw idolen. Maar dat is niet alles. Laat jezelf mooi maken op het IJsprinsessen beautyterras. Laat je schminken, neem een glittertattoo en neem net zulke mooie vlechten als Elsa.

Ook kun je meedoen aan een workshop waar je Olafjes leert maken én Frozen glitterslijm. Dat is niet alles want er loopt ook een ballonnenkunstenaar rond die ballonfiguurtjes maakt en uitdeelt. En om een fijne herinnering te hebben aan deze leuke kun je ook nog eens als echte prinses op de foto.

Parkeren

De Euroscoop is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. De trein, tram, metro en bus stoppen vlakbij. Binnen 3 minuten lopen sta je voor de  Euroscoop. Kom je liever met de auto, dan parkeer je deze in de overdekte parkeergarage. Er zijn 759 parkeerplekken direct onder de bioscoop, makkelijker kan het niet. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna 0,50 cent per 20 minuten.

Geen zin om na deze leuke middag te koken, dan kies je voor een lekker patatje van Bram Ladage, of schuif je aan bij Happy Italy, de Beren of Mr. Chow. Maak er een gezellig dagje uit van!

Zet het alvast op de kalender en meld je aan op het facebook event.

 

Geef een reactie